Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

És téged molesztáltak már ma?

És téged molesztáltak már ma?

Össze tudod számolni, hányszor molesztáltak?

2015. január 02. - aboutagirl

Én megpróbáltam, remélem nem sértődnek meg, azok, akiket véletlenül kihagytam a listából! Nagyjából 12 éves voltam az első alkalommal. Buszon, fényes nappal egy idegen és nagyon felnőtt férfi egyszerűen alám nyúlt és megmarkolt. A legutóbbi pedig egy "ártalmatlan" megjegyzés volt hajnalban egy buszmegállóban. 3 vidám turista kérdezte meg tőlem, hogy nincs-e szükségem faszra. A legelső és a legutolsó alkalomban ami megegyezik, hogy mindezt azzal provokáltam ki, hogy lány/nő vagyok.

2014-ben többet írtak az interneten a nők elleni erőszakról, mint bármikor ezelőtt, legalábbis nekem úgy tűnt, de ezek közt egy olyan cikk sem akadt, ahol nem merült föl az áldozatok hibáztatása a kommentekben. Tudom, tudom, ők csak trollok, idétlen senkik, de ha erőszak történik valaki ellen, elképesztő, hogy ilyen mértékben előjöhet az áldozat hibáztatása. Attól pedig végképp kiborultam, hogy a nők elleni erőszakot a pénztárca lopáshoz vagy betöréshez hasonlították. Úgyhogy aprólékosan végiggondoltam, hogy a saját bőrömön tapasztalt "élményeknél" én vajon hol hibáztam, hol provokáltam!

Visszatérve az első alkalomra: kisvárosban éltem, utaztam épp a városi buszon, amikor az eset megtörtént. Akkoriban hatodikos voltam, nem drogoztam, nem voltam piás, nem hordtam miniszoknyát, sem sminket úgyhogy ezek a bűnök kilőve. Szüleim sem küldtek felelőtlenül egyedül az éjszakába, sajnos azt nem tudom honnan hova igyekeztem, de akkoriban már jártam egyedül uszodába, rokonokhoz, ilyesmi. Amit tudok, hogy nyár volt, vékony nadrág volt rajtam és  miután az idegen  férfi belém markolt, sokkot kaptam. Zokogva szálltam le a buszról, egyszerűen el sem tudtam képzelni mi volt ez és hogy kinek szólhatnék a város közepén a sok idegen közt. Remegtem és utáltam azt az érzést, ami a szégyen, a megszégyenülés, a kiszolgáltatottság. Otthon nem mondtam semmit, mit tehettek volna 1 óra múlva? Egy 12 éves gyereklány sokféleképpen cselekedhet ilyenkor, gondolom, Mi nem beszéltünk otthon szexről, "nem voltam felvilágosítva", nem volt internet és a szexuális bűnözésről sem hiszem, hogy sokat hallhattam. Az eset megtörténtekor az utcán is minél hamarabb abba akartam hagyni a sírást, mert mit gondolnak rólam a emberek.

A következő este a védett, biztonságos iskolában történt, hetedikes koromban. Olyan ügyeleti rendszer volt, hogy az ügyeletes nem volt órán, kint ült az ajtónál és azt már nem tudom milyen szerepe volt. Az iskola valamiféle felújítás alatt volt és egy művezető jellegű - legalábbis nem munkás ruhás-  öregszagú ember el kezdett velem dumálni. Udvariasan válaszolgattam, aztán, ami megmaradt, hogy el akart hívni suli után sütizni és kólázni. Az asztalnál, ahol ültem és a leckét írtam több szék volt, ő mellettem ült és az asztal alatt markolászta a combomat. A következő, amire emlékszek, hogy remegve vártam a kicsengetést és bőgve bementem az egyik tanárnőhöz, akinek elmondtam, hogy félek attól az embertől és ő egyből lecserélt engem egy fiúra. Az elkövetkező napokban egyedül egy lépést sem mertem tenni, az öregember továbbra is ott dolgozott. ebben az esetben az volt a szerencsém, hogy a tanárnő családjával baráti szálak fűztek össze és mertem neki szólni. Az öreg az akkor tipikus vállalkozó öltönyének színére abszolút emlékszem, undorító volt az anyaga és a színe is. Ráadásul jó építőmunkáshoz illően dohány-és piaszaga is volt.

A nyolcadik osztály után a nyári szünetben megismerkedtem egy velem egy idős lánnyal és a fiú unokatesójával. Együtt mentünk strandra, ahol kb. 30  perc tartózkodás után a fiú unokatesó teljes egészében letapizott (már a szó is undorító, de arra, ami történt sajnos ez a megfelelő ige) a víz alatt, a bikini alsómba próbált turkálni, ebből annyira emlékszem, hogy arra gondoltam, jobb lenne inkább megfulladni. de kimásztam a medencéből, hazarohantam a strandról és nem beszéltem többet még a lánnyal sem.

Ha van, aki ezeket az eseteket nem hívja molesztálásnak, annak gratulálok. Valóban nem erőszakoltak meg, nem aláztak meg (nagyon) de most több évtized elteltével biztos vagyok benne, hogy ezek az esetek és az összes többi, amiről még szó lesz mind hozzájárul ahhoz, hogy soha nem bírtam megbarátkozni a nőiességgel és kamaszkoromban bármikor szívesen elcseréltem volna magam fiúra.

A strandos eset után nem sok időnek kellett eltelnie a következő szexuálisan frusztrált kamaszfiúval való találkozásig, Délutáni szabadtéri ingyenes koncertre mentünk többen valamilyen ünnep alkalmából. Egy 16-17 év körüli fiú is hozzánk csapódott útközben, aki a koncert alatt a tömegben felülről a nyári trikómon benyúlkálva fogdosta mellemet, ami emlékem szerint nem lehetett túl kihívó az akkori méreténél fogva, csak annyi hibája volt, hogy épp egy lányhoz tartozott. Nyilván nem hagytam magam, arrébb mentem, sikerült lerázni, de muszáj volt ezt?

Az eddig felsorolt esetek megtörténtekor én abszolút ártatlan, nem túl csinos, nem kihívó. nem egy Lolita típusú kislány voltam. minimálisan sem fiúztam, még csak nem is csókolóztam addig senkivel. Inkább szerencsétlen esetlen kiskamasz lehettem, gondolom ebből fakadva védtelen és kihasználható. 

Középiskolás voltam, mikor egy barátnőm-osztálytársam szülei bulit rendeztek egy étteremben,főleg a szülők korosztálya volt jelen, vidéki vállalkozó házaspárok a 90-es évekből. Na itt már explicit hibát követtem el! A női mosdóban azon röhögcséltünk a barátnőmmel, hogy az övéhez képest milyen kicsi a mellem, nem csoda, hogy még soha nem látott melltartót! A buliban táncolás is ment, a wc-és beszélgetés után 5 perccel fel is kért egy pocakos negyvenes, aki gyermekeivel volt jelen. Miközben kínos érzésekkel viaskodva táncoltunk, ő feljebb csúsztatta a kezét az oldalamon a mellem felé (délutáni buli volt, szóval még a világosság sem zavarta) és közben arról beszélt, hogy milyen csodálatos dolog, hogy nem kell melltartót hordanom. Teljesen ugyanazokat a szavakat használta, mint mi a wc-ben pár perccel azelőtt. Pillanatokra megfagytam, hogy ez hogy lehetséges, aztán röhögve bevallotta, hogy minden áthallatszott. Rettentően szarul éreztem magam , ott hagytam és az egyik 18 éves fiú ölébe menekültem, eljátszva, hogy vele vagyok. A délután hátralevő részében el sem mozdultam a srác mellől.

Akkoriban láttam egyébként életemben először az Asszony meg a lánya c filmet és máig emlékszem arra az érzésre az erőszakolás jelenetkor, ott láttam először filmen nemi erőszakot és teljes mértékben elfogadtam a lány reakcióját, amikor ártatlansága elvesztése után magából kifordulva miniprostiként viselkedik. 

Gondolom, hogy sok ember számára ezek az esetek nem túl tragikusak, de egy kiskamasz számára abszolút azok, megrendítik a bizalmat a felnőttek és a másik nem irányába. Ráadásul nekem szerencsém volt, mert abban az időben még nem voltak gyerekpartik, nem volt internet, vidéken éltem, de ma egy nagyvárosban mondjuk egy szülinapi bulin simán elővehetnek egy üveg bort  (biztos volt ilyen az én gyerekkoromban is) és egy 13 évesnek mennyi kell, hogy berúgjon? Az is a molesztálót segíti, hogy sok gyerek nincs olyan viszonyba a szüleivel, hogy egyből szóljon valakinek a családban. Nálunk a családban a szexualitás téma tabu volt, nem kimondottan tabu, de én úgy éreztem nem szabad ilyesmiről beszélni és az itt leírtakról csak sokkal, de sokkal később beszéltem anyámmal. Akkor ott csak megtörtént és magamban, teljesen egyedül próbáltam feldolgozni.

Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen blog kevés ahhoz, hogy véleményformáló és főleg véleményváltoztató legyen, ráadásul ezek a történetek csak egy ember személyes emlékei, de nehogy már ne legyen egyértelmű , hogy ki a hibás egy lány molesztálásánál és a nemi erőszaknál?! Tényleg minden nőnek úgy kell nővé érnie, hogy ezeregy hasonló élményt kell feldolgoznia? Tényleg azt gondoljátok, ha egy akár nő félmeztelen és részeg, akkor megérdemli, hogy megerőszakolják, kihasználják? És milyen férfi, milyen ember az, aki azt állítja magáról (cikkekben, hozzászólásokban) hogy ha egy nő alul öltözött, akkor kb kéri, hogy erőszakolják meg és ő saját maga erre nem tud nemet mondani? Hiszen ezzel magát degradálja le egy gondolkodási képesség nélküli ösztönlénnyé? Fordítva lehetséges akár elképzelni is: tegyük fel buliba egy beton részeg tinédzserfiú a pöcsét villogtatja, hány nő ugrana rá egyszerre??

A következő posztban folytatom a személyes beszámolót az idősebb kamaszkorban elszenvedett sérelmekből. Addig is, ha akarjátok, írjátok meg nekem a ti hasonló élményeiteket és egy külön posztban a vendég sérelmeket is megosztom! aboutagirl1501@gmail.com

 

angelicasad.gif

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molesztaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr46996773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phaszfej 2015.01.03. 17:27:51

Így jár az, akinek nincsen apja, aki vigyázna rá.

McKinney 2015.01.03. 17:28:17

@stuffmonger: én meg elszégyelltem magam

HellsAngel 2015.01.03. 17:58:50

Fantasztikus ez a blog. Mar varom a kovetkezo posztot, hogy a csajnak micsoda kinokat kellett atelnie, amikor letort a korme, es bar lehet, hogy a felnott ember szamara ez semmisegnek tunik, de az erzekeny gyermeki ujjba orokre beleeg a fajdalom.

Alja-vulgar-pszichoanalizalgatas es kispolgari tulerzekenyseg. Amit en nem ertek, hogy lehet, hogy ennyi millio es milliard ev evolucio utan emberek ennyire eletkeptelennek szuletnek?

♔bаtyu♔ 2015.01.03. 18:05:52

De azért őrjöngtél gondolom te is az index-el együtt a rendőrség felvilágosító filmjei ellen.

Elvégre csakis más lehet a hibás.

Sadist 2015.01.03. 18:27:12

"Valóban nem erőszakoltak meg, nem aláztak meg (nagyon) de most több évtized elteltével biztos vagyok benne, hogy ezek az esetek és az összes többi, amiről még szó lesz mind hozzájárul ahhoz, hogy soha nem bírtam megbarátkozni a nőiességgel és kamaszkoromban bármikor szívesen elcseréltem volna magam fiúra."

Akkor most arról olvasnánk, hogy nincs egy lány se, aki szexelne veled.

"Fordítva lehetséges akár elképzelni is: tegyük fel buliba egy beton részeg tinédzserfiú a pöcsét villogtatja, hány nő ugrana rá egyszerre??"

Inkább úgy tedd fel a kérdést, hogy ha egy bulibaN egy beton részeg, jólöltözött férfi lóbálná a köteg deákigazolványát, hány nő próbálná meghívatni magát egy-két italra? Elárulom, ugyanannyi, ahány férfi molesztálná a részeg, alulöltözött lányt.

Elítélni valakit csak aktív cselekvésért lehet, és mivel gyakorlatilag mindig a fiúk, férfiak a kezdeményezők, aktív felek, ezért nyilvánvaló, hogy mindig ők lesznek a bűnbakok.
A nők is "molesztálják" a férfiakat, csak nem aktívan és főleg szexuálisan, hanem pl. anyagilag, érzelmileg és nem aktívan, hanem passzív módon.

Nand 2015.01.03. 18:39:15

Az index kezd 444-ésedni. Első posztos blog címlapon ilyen gyenge felütéssel. Valaki ajánlkozott, vagy rokon, ismerős? Vagy direkt utaztok a trendi témákra?
Ja, engem is molesztáltak! Egy lányzó megfogta a pöpimet és megdicsérte hogy milyen nagy, csak ERRŐL NEM ÍROK BLOGOT!

Vili Doli 2015.01.03. 19:25:55

Kedves Molesztált,
örülök, hogy nyitottad ezt a blogot, és hasznos lenne, ha minden lány/nő leírná, ha tudja, milyen molesztálásoknak volt az áldozata.

De nem volt érdemes megírni ezt a blogot mégse.
Ahogy elolvastam az eddigi hozzászólásokat, rárepült a sok aberrált szadista faszfej, mindegyiknek az áldozat a hibás.

Mit lehet tenni?

Én egyszer egy fogdosós pasit jól fejbe vágtam a 6-os villamoson!
Azóta igyekszem mindig leülni, és nem szállok fel tömött járműre.
De tényleg nem tehetünk mást, mint jól eltángáljuk az erőszakoskodót? És ha visszaadja?
Arra nem számíthatunk, hogy majd a busz utasai megvédenek minket.
Nálam gázspray is mindig van, de azt járművön nem lehet használni.

phaszfej 2015.01.03. 19:27:03

Nem az öltözködéstől függ. A félszeg, apátlan lányokat molesztálják, mert rajtuk megérzik, hogy nem ellenkeznek, nincs mögöttük háttér. Csóri kiscsajok az ilyenek, de sajnos az erre a jelenségre hivatkozó véresszájú, acsarkodó ribancok hada nemcsak béna, de nevetséges is.

Bohócnok 2015.01.03. 19:44:58

Kretén gecik vagytok MIND. A blogíró is.

takaba 2015.01.03. 20:42:27

Nagyon jó poszt. Sajnos ilyen élmények az ÁLTALÁNOSAK.
És az is, hogy a kommentelők között megjelennek mindig ugyanazon barmok, akik a kukisikolyon meg a társoldalain nevelkedtek. Miattuk lehet ez az ország primitiv farkak országa, akik nem érdemlik meg a férfi nevet.

2015.01.03. 20:44:56

@♔bаtyu♔: gondolom, jó sokat töprengtél ezen a ragozott alakon, mielőtt végül az "index-el" változat mellett döntöttél. Bocs a személyes kérdésért, de milyen iskolád van neked? Ez kb. általános 5. osztályos anyag, hogy a -val -vel rag v-je nem vész el, hanem a szótő utolsó mássalhangzójához hasonul. Ezt az érdekes fonetikai jelenséget úgy hívjuk, hogy assimilatio. Jelen esetben a helyes megoldás az "indexszel" lett volna. Az "indexel" azt jelenti, hogy kiteszi az irányjelzőt.

Muzsikok közt 2015.01.03. 20:55:09

Engem számtalanszor molesztálnak csak azért, mer férfi vagyok.

Ha a feleségem vagy a szeretőm még egyszer molesztál, feljelentem a gecibe.

Fekete Pestis 2015.01.03. 20:59:32

Azért ezek a reakciók itt nem semmik.
Mindenesetre a reakciók implicite igazolják a blog jogosultságát [bár mondjuk az való veszély hogy pedofilok fogják a faszukat erre verni].

Sajnos ez az egész [tk a reakciók fenn] a magyar társadalmat minösíti. A fenti módon reagálók vlsz. elfogadják, ha a fönök vagy a kollegák mobbingolnak valakit a munkahelyen ("életképtelen") [napersze ha öket, az utolsó gazság], ha a fönökség lefele tapos, felfele nyal, hülyének nézik, akik leadják a vonatba a kalauznak a mobiltelefont [mondjuk igazuk is van, mert a magyar kalauz pont olyan, mint ök], satöbbi.

Tudjátok, kedves olvtársak, amikor Hollandiában egy kertvárosi városrészben éltem, a gyerekek ( 5-12 éves) maguktól jöttek oda csacsogni velem az utcán, a szupermarketben segítettek elrakodnom, satöbbi. Mindezt azért, mert a bizalom légkórében nöttek fel. És a bizalmat tk az ápolta, hogy a pedofiliát meg a nök kihasználását a közhangulat elitélte. Nyilván ott is vannak pedofilok, de az ilyen kommenteket, mint fenn senki nem írogat. Vagy azért, mert ök is felháborodnak, vagy azért, mert a közeg visszatartja öket. Sajnos az Ígéretek Földjén láthatólag sem egyik, sem másik nem visszatartó erö.

Azt hiszem, ez az ország a nyugateurópaiaknak lassan pont olyan kulturális sokkot jelent, mint mondjuk Kína.

J.László 2015.01.03. 21:05:42

Figyelj már. Ha a Blaha környékén laksz és hapsi vagy, naponta molesztálnak cigánykurvák az utcán. Úgy eléd áll, hogy alig bírod kikerülni. Be is szól, ha nem állsz kötélnek, hadd ne írjam ide, miket. Bebaszni nem baszol be neki, mert hogy néz ki, hogy férfi ver nőt.

Fekete Pestis 2015.01.03. 21:08:27

@jöttem láttam mentem:

Mondjuk az igaz, hogy 80s években (és késöbb is) a társadalom baromi prüd volt, ilyen témák nem kerültek napirendre ( L. S. tanár úr ügyét), a 90s években meg a cig;anyokat jobban kiokosították a jogaikról, mint p.l. a lányokat a gimnáziumban arról hogy mit kell tenni ilyen esetekben.

A dolgokat nézve nem úgy tünik, hogy ebben az elmúlt 15 évben változás történt volna.

Dee_ 2015.01.03. 21:09:30

@jöttem láttam mentem:
Néhány dologban igazad van, egy "apatigrissel", jó szülői kapcsolatokkal talán tényleg elejét lehet venni bizonyos fajta molesztálásnak. Ha a nagybácsi tudja, hogy apuka lecsavarja a fejét, ha a lányhoz nyúl, nem fog bepróbálkozni. Engem megvédett az apám, ha bántottak, el is mondtam mindent, ismerős nem is mert bepróbálkozni nálam emiatt. De ez nem véd olyan esetekben, amikor simán utazol a villamoson és a tömegben elkezdik tapogatni a feneked. Vagy a héven megfogják a combod, amikor 11 évesen suliba igyekszel. Vagy a buszon a téged követő idióta, akivel próbálod kerülni a szemkontaktust, megfogja a melled, amire nem is számítasz. Lehet bármilyen karakán egy nő, mert lehet, hogy kiabál, odacsap, ezek ellen nem lehet előre védekezni, mert nem lehet előre látni, és akkor is ott marad a rossz érzés, ha védekeztél.

Advanced Flight 2015.01.03. 21:30:47

Elképzelem, hogy egy 12 éves kiscsajt nekiállnak fogdosni a villamoson, ő megfogadja a "bölcs" tanácsot és még ott helyben szóvá teszi, majd az ilyen jöttem láttam mentem típusú faszok azonnal le is ugatják, hogy "ugyanmár, kislányom, ne vádaskodj, csak képzelted az egészet, a bácsi biztos csak véletlenül ért hozzád". Remélem, az ő lánya is így jár majd, aztán majd okoskodhat neki is. A pszichiátrián.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2015.01.03. 22:47:54

egyszer összeszámoltam. 17-szer. de azóta történtek újabbak, úgyhogy már talán 25 is lehet.

jó tanács: a hülye faszokat tiltsd le a picsába. ezek ugyanolyan bántalmazók, mint akik bántottak téged gyerekkorodban, és az áldozathibáztatásuk nem egyéb, mint annak megmagyarázása, hogy miért nem felelősek a saját bűncselekményeikért, és miért a kislányok felelősek azért, hogy molesztálták, bántalmazták, megerőszakolták őket. így nem kell félniük a börtöntől, és nyugodtan erőszakolhatnak tovább. és természetesen megerősíthetik egymást abban, hogy miért jogos és oké, és rendben való a kislányok "rendre és illemre oktatása" a szexuális támadásokkal. így kapnak más bántalmazóktól visszaigazolást, hogy oké a viselkedésük, és hogy soha nem fogják őket elkapni. úgyhogy szarj a szólásszabadságukra, mert a szólásszabadságuk nem más, mint gyűlöletbeszéd a nők ellen, és kislányok elleni szexuális bűncselekmények elkövetésére való felbujtás.

Lángharcos 2015.01.03. 22:52:45

Saját általános iskolás korombeli tapasztalat a 90-es évek elejéről: iskolába menet láttam egy lányt, menekült végig a villamoson. Pasas utána andalog, de ezzel a tempóval is beéri. Lány mellém ér, kb. egyidősek vagyunk. Ő megszeppenve mondja, hogy az illető tapogatni próbálja, és senki se segít. Senki se segített pedig bőven volt ott ember, és bőséggel lehetett hallani.

A következő megállónál leszálltunk, nekem arra volt a suli, neki nem tudom, mert menekült tovább.

Persze, lehetett volna hangosabban kiabálni. De az az érzésem, hogy aki nem akarja látni, mi történik, nem fogja akkor se. Hallani.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2015.01.03. 23:00:11

ó advanced, soha ne kívánj senkinek olyat, hogy a lányával is tegyék meg. egyrészt le fogja szarni, hogy mit műveltek a lányával, mert nem vele történt, hanem a lányával, tehát soha nem fogja megtudni, hogy valóban milyen érzés, másrészt ezzel erősítjük a lány az apa tulajdona-tulajdonban történt kár mentalitást, harmadrészt ne kívánjunk nőtársainknak rosszat, még akkor se, ha valamelyik férfirokonuk egy faszszopó gyökér, mert ez nem a nőtársaink hibája, és nem őket kell érte büntetni (aka szemet szemért, fogat fogért), negyedrészt meg a férfiak csak akkor értik meg a nemi erőszakot, amikor fejüket belenyomjuk a saját szarjukba, nem más nőébe - a férfiak nemi erőszakja nem úgy néz ki, hogy majd a házikurva ostort vesz elő bébidollban, aztán erőszakkal leszopja, hanem úgy, hogy vadidegen kőkemény heteró férfiak a seggébe, meg a torkába tolnak egy bézbólütőt, vagy egy 20 centis brét az utcán a sötétben.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2015.01.03. 23:00:36

Paradesak a kommentek, gyulik a sopredek. Huzas vissza Mos Eisleybe, pocsok!

Az elmenyek teljesen valosak, par a felsoroltakbol velem is megesett. Pedig volt apam, es kulonosebben balfasz sem voltam. Aki szerit ez nem zaklatas, annak meg kivanom, h nyuljon ala egy nala 2x nagyobb faszi, es simogassa perverz mosollyal.

Muad\\\'Dib 2015.01.03. 23:09:14

Igyekezni kell a lehetőségekhez mérten minél óvatosabbnak és elővigyázatosabbnak lenni vs. hibáztatnak.
Még mindig nem megy sokaknak, hogy különbséget tegyenek...

-JzK- 2015.01.04. 01:25:00

“A nem az nem!” – szól a feminista szlogen. Mi is ezzel a gond? Látszólag semmi. A nő igenis választhassa meg, hogy kivel szexel, és kivel nem. Tágra nyílt tekinteteket látok, ahogy írom ezt: mit akarsz ebből kihozni, te férfisoviniszta állat? Sok-sok felháborodott nő kérdezi, ha ez a téma szóba kerül: mi ezzel a gond? Talán nincs jogom beleegyezni vagy elutasítani?

Dehogynem, minden nőnek joga van hozzá, csak kilóg itt egy lóláb, tetszenek tudni. Az van, hogy ez a mondat elővillant a személyiségetekből egy olyan darabot, amit nem biztos, hogy meg akartatok mutatni. Nevelés, rendreutasítás, szabályozás. Én mondom meg, mi legyen, sulykoljátok büszkén és boldogan, mintha nem is arról lenne szó, hogy ki kit erőszakol meg, és kit nem. Valójában nem is erről van szó: pontosan tudjátok, hogy a nemi erőszakban senki sem fogja megkérdezni, hogy szerintetek igen vagy nem. A nemleges válasz azokra vonatkozik, akik egyáltalán felteszik a kérdést. Velük viszont nincs gond: aki kérdez, az kétféle választ képes elfogadni, mi férfiak legalábbis így vagyunk ezzel. Az “elnézést, bejöhetek?” kérdésre a nemleges válasz után a legritkább esetben lépünk be valahová, egyrészt mert tudjuk, hogy birtokháborítás és lelőnek érte, másrészt mert van egy morális kódexünk, ami ezt írja elő. Mire való tehát ez a rendreutasítás? Kinek szól? Ha a férfiak egyik felének értelmetlen (mert úgyis bejön, ha akar), a másiknak meg szükségtelen (mert tudja és betartja), kinek kell itt sulykolni azt, hogy “a nem az nem”? A válasz egyszerű, csak kicsit abszurd. NEM A FÉRFIAKNAK SZÓL, hanem a nők mantrázzák, saját maguknak. Mert szeretik érezni, hogy megmondhatják, mi legyen. Mert erőt ad az, hogy hangosbeszélőbe ordíthatják: “én mondom meg, hogy ma este lesz-e dugás vagy sem”. Szeretik az irányítás érzését

Ebből ered aztán minden olyan felesleges “nem” is, amikor igazából a nő nagyon szeretné, csak élvezi, hogy még egy kicsit nem szabad, és hogy a másik mennyire “nyomja a gombot”: azt hiszem, alig akad heteroszexuális felnőtt férfi, aki ne látott volna ilyet (= akinek ez ne a könyökén jönne ki). “Á, csak húzza az agyam”, mondjuk ilyenkor, illetve a nagyon úriember úgy fogalmaz, hogy “hát, tudod, a Mari szereti, ha kicsit udvarolnak neki előtte”. Ez persze távolról sem fair, és az üzleti életben “hivatali befolyással való visszaélés” címkét kapna, mégis, a férfiak idővel félig-meddig megszeretik ezt a játékot, mert összekapcsolódik a jutalomfalattal. (Merényi Dániel egyik zseniális rajza szerint persze nem mindig, de hát az élet nem habostorta.) Jó, mondhatjuk erre, hogy hát akkor adjuk meg nekik, hadd menjenek, hadd óbégassanak, örüljenek neki, hogy ekkora nagy királyok. Eltekintve ugyanis az egyéb hőbörgő feliratoktól, áthúzott egyenlőségjelektől (nő nem egyenlő cica, nő nem egyenlő dollár, wtf?), tulajdonképpen csak arról szól a dolog, hogy felöltöznek amolyan jó ribisen, és élvezik, hogy nem kell otthon unatkozni. Csakhogy! Szeretjük elfelejteni, hogy A SZEX SZÜKSÉGES DOLOG, mégpedig elsősorban a férfiaknak, ők azok, akik szinte egyáltalán nem bírják nélküle. Mindkét nem jellemében okoz torzulásokat, de a férfiak effektíve bele is bolondulnak, nem látunk olyan férfit, aki egy idő után “leszokik” a szexről, miközben nőknél a gyerek után nagyon is gyakori a jelenség, és nem azért, mert a partner már nem kívánja őket. Továbbá ritka, hogy egy nő hosszú ideig üldöz egy férfit azzal, hogy “fektess már le”, míg ugyanakkor a férfiak túlnyomó többsége szinte bármire képes.

Leegyszerűsítve: a férfi és a női szexuális szükséglet mértéke aszimmetrikus. Ahogy a fizikai erő is, ez is különbözőképpen van elosztva. Ebből adódóan a férfi, ha elzárják a szexcsapot, előbb fog szomjan halni, mint a nő. A nőnek tulajdonképpen az az óriási hatalma, hogy tovább bírja szex nélkül. És most játsszunk el egy kicsit a gondolattal: mi lenne, ha a szex tényleg egy csap lenne? Egy olyan, amiből csak ketten lehet inni. Ha egyedül mész oda, nem jön belőle víz. Micsoda hatalma lenne ekkor annak, aki tovább bírja víz nélkül, igaz? Ott állna, és azt mondaná: “nélkülem nem ihatsz, márpedig én csak akkor megyek oda, ha sírva könyörögsz”. A másik (a férfi) egyre jobban szenvedne, és idővel azt gondolná: b*sszameg, megadom neki, amit kér, ugyanis szomjas vagyok. Ekkor jönne a szöveg, hogy “nem megyek oda, mert szerintem nem őszintén mondod, csak azért nyivákolsz, hogy végre kapjál vizet!”… És hirtelen kialakulna valami egészen ismerős helyzet.

-JzK- 2015.01.04. 01:25:56

@-JzK-: Persze oda lehetne menni valaki máshoz, hogy azt mondd: “ne haragudj, de gyere már oda velem a csaphoz, mert a Mariska nem jön, és iszonyúan szomjas vagyok”. Igen ám, de Ildike is rájönne hamar, hogy tényleg szomjas vagy, és lehet zsarolni, hiszen ő még bírja. Oké, mi történik akkor, ha te fogcsikorgatva azt válaszolod, hogy nem hagyod magad, juszt se fogsz megalázkodni, majd megszomjazik ő is? De nem szomjazik meg, hiszen ő viszont bárkihez odamehet. Ő bármelyik másik férfira rámutat, hogy “Hé, te ott, gyere velem inni”, mire a másik úgy néz rá, mint valami messiásra, és hanyatt-homlok rohan vele a csaphoz. Tehát nem, Ildike sosem fog megszomjazni. Most már tényleg nincs is más hátra, mint törvényeket hozni, hogy ki mehet a csaphoz, és ki nem, és hogy ott hogyan kell viselkedni. Ezt majd a nők megbeszélik, kitalálják hozzá a koreográfiát, hogyan kell meghajolni, kezet csókolni, virágot hozni, mielőtt egy kortyot is ihatsz. Te pedig betartod – vagy ha nem, a saját férfitársaid esnek neked, hogy ne bolygasd meg a rendszert, amit már épp elkezdtek kiismerni, és úgy-ahogy, de működik. Senki sem akar szomjan halni miattad. Előretolt helyőrség? Igen, egy kicsit onnan lehet ismerős. De mutatok mást, Rejtőhöz hasonlóan zseniális: Karinthy Frigyes: Barack, érdemes rászánni azt a 6-7 percet.

Hát ezt jelenti a jelmondat. “A nem az nem!” = “Mi vagyunk a csapnál, és ha mi nem akarjuk, te nem iszol!” Ideje lenne felismerni a szexualitás fontosságát. Nem játék. Lehet, hogy nem tudományos tényeken alapul, amit mondok, de szerintem a nemi erőszak sokszor nem más, mint szomjúság: ha valaki nagyon inni akar, és nagyon nem hajlandó cserébe pitizni, akkor megfog egy nőt, és odatuszkolja a csaphoz: most pedig iszunk. Erre lehet azt mondani, hogy a nőnek megalázó, de el lehetett volna kerülni, ha van egyszerűbb út. Meg lehetett volna ezt oldani békésen. Ha a férfinak nem kellene földig hajolni, lehet, hogy a nőt sem kényszerítené erővel. (Azt már nem is mondom, hogy inni nem olyan borzasztó: ezen a ponton talán kissé sántít a párhuzam, és ellen akarok állni a kézenfekvő kikacsintásnak. Oké, tegyük fel, hogy a nőnek akarata ellenére inni borzasztóan megalázó. És tekintsünk el tőle, hogy hányan szeretik benne pontosan ezt.) Ideje lenne helyreállítani a női és férfi szerepek harmóniáját. A férfi nagyon sok engedményt tesz, nagyon sok mindenben figyelmes, és nagyon keveset kér cserébe. A nő épp a fordítottja: nagyon sokat kér, nagyon sok engedményt vesz természetesnek, és nagyon keveset ad cserébe. Ez a két puzzle persze összeillik, de csak akkor, ha a férfit alsóbb-, a nőt pedig felsőbbrendű lénynek nevezzük ki. Ez a feministák törekvése. És ez egy nagyon rossz irány. Fontos lenne, hogy a nő ne úgy gondoljon magára, mint valami csodálatos dologra, amit kényeztetni kell pusztán azért, mert létezik. Ez ugyanis számára erkölcsileg rögtön legitimálja, hogy egy létfontosságú ponton nekiálljon vámot szedni. (Mégpedig nem is akármilyen vámot – sokszor olyan mértékűt, hogy más jövedelemre nincs is szüksége.) Egyszerűen az a problémánk, hogy ez nem fair. Mi soha nem tennénk ilyet. Akkor sem, ha azt a csapot csak a mi fizikai erőnkkel lehetne kinyitni.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2015.01.04. 02:26:16

Kérlek szépen, hogy kapcsold ki a kommentelési lehetőséget. Ma itt látszólag egyedül vagy, aki szembe akarsz szállni a társadalom mélységes elbaszottságáról – és erre az elbaszottak mind neked esnek a kommentekben.

Nem tesznek hozzá semmit a bloghoz, és csak aláássák az üzeneteidet. Nem gyávaság, ha megszünteted a kommentelést: inkább csak csótány- és rágcsálóírtás.

Ha valaki vitatkozni akar, majd ír neked. Vagy válaszol a saját blogjában.

Ha nem akarsz vitatkozni, csak beszélni akarsz, elmondani, amit akartál, ahhoz is jogod van.

Nagyon szépen kérlek: ne hagyd abba. Ne érezd magad megfélemlítve. Ne hagyd, hogy ezek a senkik beléd fojtsák a szót.

Csináld tovább! És tiltst le a kommenteket. A legjobb blogokban nincsenek amúgy sem. Csak zaj, ami senkinek nem hiányzik.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2015.01.04. 02:26:52

*Elbaszottságával. Autókorrekt.

inyesmester 2015.01.04. 03:20:16

"Rettentően szarul éreztem magam , ott hagytam és az egyik 18 éves fiú ölébe menekültem, eljátszva, hogy vele vagyok. "
Ha akkor nem is , de legalább most, amikor írtad felismerted, hogy ez is molesztálás volt?

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.01.04. 07:50:11

A normál nők imádják a molesztálást. Ezt a liberalizmus előtti korban még udvarlásnak hívták.

Betteli 2015.01.04. 09:01:45

Nem tudom összeszámolni, olyan sokszor molesztáltak különböző formában. Viszont ugyanaz többször sosem próbálkozott (ugyanis nagy részük ismerős volt). Kivétel nélkül minden alkalommal leordítottam az illetőt vagy nagyon megszégyenítettem. Pl. "Gyűlölöm, ha undorító vén kecskék csókolgatnak" (18 évesen, mindenki hallotta a környéken), vagy most, 40 környékén csak egyszerűen "Mi van öreg, nem látott még nőt?" - olyan hangsúllyal, hogy szegénynek elment az életkedve.

Mindig a helyzet hozza, hogy mit szóljak be, és mindig működik. Ilyenkor kell kiengednünk a bennünk lakó sárkányt! Az összegyűlt stressz, feszültség zúduljon azokra, akik megérdemlik, és utána mosolyogva tovább lehet sétálni...

Minden nőnek tanulnia kellene, hogy hogyan ne váljék áldozattá pl. önvédelmi tanfolyamon, ha ebben az országban és "kultúrában" akar élni. Láthatóan évtizedekbe fog telni, hogy a szemlélet megváltozzon errefelé, és addig csak magunkra számíthatunk.

jet set 2015.01.04. 09:08:45

Összeszámoltam, engem fiúként 3x molesztáltak poszter súlyossággal és kb. leszartam a dolgot, nem kíséri végig az életemet tragédiaként.

ma van a holnap tegnapja 2015.01.04. 09:17:36

A másokkal ellentétben azt mondom, hogy igenis maradjon meg a hozzászólási lehetőség.

Ha mégis megtennéd, akkor győznének. Győznének, mert megint vissza kellene vonulnod és csendben megint csak önmagadat hibáztatni, hogy leírtad mindezt.

Győzne a nyomorék, aki a hozzászólásában képes hibáztatni egy gyereket azért, mert "olyan kis kiszolgáltatott, hogy szinte csak úgy vonzza a bajt". Győzne az a véglény, aki leír egy olyan mondatot, hogy "a női érzelmi terror már csak olyan, hogy néha feljogosítja a családfőt, hogy kiirtsa a családját, így vezetve le a sok felhalmozódott stresszt".

Azt kell látni, hogy ezek az emberek betegek. Talán nem (csak) a saját hibájukból lettek azzá akik, de bizonyosan nincsenek szellemi képességeik teljes birtokában.

Ezeket a hozzászólásokat nem eltüntetni kell, hanem mint orvosi preparátumot, formalinban tartósítani és egy pszichológiai rendellenességekről szóló kiállításon megmutatni az érdeklődők egy vitrinbe zárva.

Örülök, hogy mindezt leírtad. Tudjuk, hogy múlton már nem lehet változtatni, de talán még sokak időben jönnek az írásaid. Talán egy nőnek, aki hasonló helyzetbe kerül, segíteni fog fejben a megfelelő helyre tenni a dolgokat.

Kitartást és soha ne hátrálj meg!

üdv.
egy férfi

takaba 2015.01.04. 10:43:27

ma van a holnap tegnapja - igazi férfi vagy! Bár volna belőled több, és nem a fentebb vicsorgó véglények árasztanék el az ilyen bejegyzések alatti kommentfelületeket minden hasonló cikknél, azt a látszatot keltve, hogy kihaltak a valódi férfiak és csak alja görények léteznek. Pedig hiába hangos a mocsok, attól a szar még szar marad.

Hálistennek vannak olyan férfiak, mint te, ez a remény a nőknek, hogy valódi, tisztességes, jólelkű, igazi férfi is létezik ebben az országban, aki mellé boldogan társul egy nő.

Nemierőszakot támogatok pártja 2015.01.04. 10:44:17

A blog egy ostoba agyatlan hiszteria keltes.

Netuddki. 2015.01.04. 10:44:55

Ennyi ostoba kretén kant egy rakáson!

Az iskolába meg nem drogteszt kellene hanem a fiúknak illemtan, a lányoknak meg felvilágosítás. Többek közt az, hogy ilyen esetekben mit kell tenni, hogy a társadalom kirostálja ezeket a köcsög bűnözőket...

nniicckk 2015.01.04. 10:59:26

Az itt felsorolt esetek teljesen jelentéktelen említésre sem méltó dolgok. A természtes normális emberi szexualitás része, aki ez ellen tiltakozik, az NEM NORMÁLIS.
Es persze mindenki tudja, hogy az egész a szokásos GYÜLŐLJÜK A FÉRFIAKAT kamu blog, kitalált történetekkel.

Farkasbab 2015.01.04. 11:07:30

kedves szerző, mélységesen együtt érzek veled. ugyanilyenekről tudnék csak beszámolni, de már nem szeretek ezekről beszélni. most is kezelésekre járok ilyenek miatt.
az igazán felháborítóak a kommentek az írásod alatt.

egyet ne felejts soha., nem te voltál a hibás. soha. érted?

Farkasbab 2015.01.04. 11:09:34

@nniicckk: nem kívánom a gyerekednek, hogy akár egy ilyet is megtapasztaljon. de azt kívánom, hogy valaki legyen mellette, hogy feldolgozhassa, ha mégis megtörténne.

Thomas Dantes 2015.01.04. 11:15:54

Tényleg felfoghatatlan, honnan jön elő ennyi söpredék. Persze, hogy az áldozat a hibás mi? Ha majd lányotok lesz, vagy van,. mit szólnátok hozzá, ha a 10-12 éves lányotokat egy pedofíl jól letapizná? Sőt, meg is baszná. Na, tetszene? Gondoljatok már bele! A saját lányotoknak is azt mondanátok: te vagy a hibás, eleve minek nőtt pinád? Agyatlan férgek!

De mondok jobbat. Szerintem az áldozatot és a lányokat hibáztató összes férfi buzi. Mindegyik aki ide írt. Csak nem meri bevallani. Azt szeretné ha egy félméteres műfasszal úgy megdugnák a seggét hogy szétrepedjen. És hát minnél jobban tiltakoztok ez ellen, én tudom ám, hogy az ilyen látens buziknál a nem igent jelent. Tehát titokban erre vágytok. Na mit szóltok? Melyik áldozathibáztató buzit lehet beutalni egy kis seggrepesztő bulira?

És elnézést a durva fogalmazásért, de hátha ebben a hangnemben eljut a lényeg, a sok aberrált barom agyáig.

Fekete Pestis 2015.01.04. 11:22:26

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

általában útálok mindenféle baloldalt, de sajnos ebben [szexuális és családon belüli bünözök mentegetése] a jobboldal viszi speciel a prímet.
L. családon belüli eröszak és vak komondor esete.
Elképzelhetetlen külföldön. Csakúgy, mint az, hogy a rendörség áldozathibáztató videokkal jöjjön bünmegelözés címén ÉS hogy emiatt senkit ne rúgjanak ki az állásából. [Nyilván rohad a Nyugat, mi? ;) ]

2015.01.04. 11:23:08

Én eléggé empatikus vagyok és mindenféle áldozatot sajnálni szoktam de a poszt és egyes kommentek, hát, ijesztőek. Lehet, hogy itt valaha megvalósul a feministák álma de az úgy látom nélkülünk lesz. Max pár lézengő rabszolga marad meg.
Ha valakit molesztálnak hát oldja meg vagy szóljon valakinek. Nem kellene gyűlöletet szítani.

tzi 2015.01.04. 11:30:07

@nniicckk: remélem van egy lányod. Remélem egy vén fasz alányúl a p.csájának a buszon úgy 10-11 éves kora táján. Remélem apaként mjad azt mondod, hogy háddemivanmáááááá az a normális emberi szexualitás része.

Amúgy szerintem inkább csak az olyan férfiakat "utáljuk" (nem tudom kik azok a mi), akik erőszakoskodnak, és visszaélnek a fizikai erejükkel. Meg a magadféle IQ-harcosokat, akik szerint ez így tök oké.
A többi (és még hiszem, hogy nagy többség) férfival nekem spec semmi bajom, sőt. Mellesleg mindegy hogy nőt vagy férfit molesztálnak, az mindenképp undorító, de nem értem ezt az izét se. Igenis létezik nemi erőszak, molesztálás, stb. Ez nem egy, valami férfiak ellen kitalált abszurdum. Erőszakolnak férfiakat is szép számmal, ők is csak kitalálják, meg kelletik magukat? Vagy WTF?

Fekete Pestis 2015.01.04. 11:32:38

@-JzK-:

nem egészen értem. Te most itt 10.000 leütés hosszan magyarázod, hogy miért "racionális" és "várható" az, hogy nemi eröszak [nota bene pedofília] történik?

bela 2015.01.04. 11:46:13

Nekem is van egy lányom, bár ő még elsős, nem hatodikos, mint a posztoló volt az 1. incidenskor. Úgyhogy meglehetősen érzékeny vagyok a lányokat /nőket érő atrocitásokra, és baromira nem vagyok megértő a lányokat kihasználó bármilyen korú balfaszokkal.

Viszont az érdekelne, hogyan lehetne felkészíteni a lányomat (már amennyire egy apa képes lehet erre), hogy a lehetőségekhez képest jól kezelje le azokat az incidenseket, amin te gyerekként/kamaszként átmentél?

maxwall a Putyin csicska birca 2015.01.04. 12:00:47

Mennyi kretén barom elkezdte basztatni a blog írót, csak mert rossz emlékei vannak a gyerekkori molesztálásról és le merte írni. Ha tisztában lennének a pszichológiával, akkor tudnák, hogy a korai kamaszkorban még a finom szexuális tartalmú célzások is igen komoly frusztrációt válthatnak ki a lányokból, fiúkból.
Az ilyenek miatt lesz egy csomó lány felnőtt korában kapásra elutasító a férfiakkal szemben, ami meg azokban vált ki frusztrációt.

inebhedj - szerintem 2015.01.04. 12:08:24

@Fekete Pestis:

Offtopic bár, de a családon belüli erőszak résznél nem értem a jobboldal érintettségét, a vak komondor esete meg konkrétan egy baloldali párt baloldali képviselőjével esett meg.

Amúgy minden ugyanígy (sőt ígyebben) megesik ám nyugaton is. (Ami nem jelenti, hogy akkor jó, csak szólok.)

bela 2015.01.04. 12:14:46

@inebhedj - szerintem: szerintem nem a jobboldal, mint politikai oldal érintett benne, hanem az az ódon, dogmatikus (és amúgy hamis) jobboldali világkép, ami megfertőzte ezt az országot, ami szerint a nő alacsonyabb rendű, mint a férfi, kevesebbet ér, a konyhában a helye, és úgy általában véve halgass a neve. Na ezt az életet nem akarom a saját lányomnak.

A vak komondor sztori kapcsán meg konkrétan hazugság, amit írtál. Nem ártana utána nézned...

nniicckk 2015.01.04. 12:15:13

@tzi: Nem az eroszakoskodast tamogatom, hanem ez ellen az ostoba kozepkori, boszorkany es eretnek uldozest idezo hiszteria keltes ellen vagyok. A kozepkorban a noket uldoztek szexualitasuk miatt, most a ferfiakat uldozik. Kellemetlen dolgok, de elkepeszto tulzas, nehany taperolasbol, totalis vilagvege hangulatot generalni. Ez van ilyenek az emberek, ilyen az emberi szexualitas.
Attol hogy ezeket a jelentektelen eseteket DEMONIZALJAK, az aldozatoknak is sokkal rosszabb, lesz. Mert lehet hogy masnapra tul lenne rajta, de igy hogy a media (vagyis az emberek) folyamatosan hiszterizal, es egy sima taperolast feldolgozhatatlan SATANI borzalomnak mutat be, az "aldozatok" is sokkal sokkal rosszabul erzik magukat. Vagyis az aldozatok lelki alapotaert, negyreszt a HISZTERIA keltes, a media, peldaul az ilyen blogok a felelosek.

Sadist 2015.01.04. 12:33:22

@jöttem láttam mentem: Talán az első hozzászólás a témában (nem a blogon, hanem en bloc), amivel egy az egyben egyetértek. A szülők a leginkább felelősek a kialakult helyzetért. Sajnos a férfiak, apák kezéből már kivették a nevelést és a gyerekek nem ismerik meg férfi oldalról is a helyzetet, emiatt felkészülni sem tudnak rá.

dukeekud 2015.01.04. 12:54:36

@Pók: Elvbol nem olvasom el, az egyoldalu velemenyterroristak blogjait. Az elso amit nezek, hogy lehet e hozzaszolni, ha nem lehet , mar zarom is olvasatlanul. Ha valakinek velemenye van valamirol, es leirja, akkor valalja be, hogy masnak is van.

(már csak) sikolyok 2015.01.04. 12:58:19

@-JzK-:
Mindig meglep, hogy vannak hímnemű lények, akik képesek lemondani az emberi mivoltukról, és magukat nyolcvan uszkve százkilónyi Idnek beállítani, csak azért, mert így könnyebb. Van Egód, Szuperegód, használd őket bátran! Ahogy a markodat is, az mindig kéznél van a feszültségek levezetésére. A bánatodat meg nyugodtan fojtsd szublimálásba, építs egy házat, ültess egy fát, könyvet inkább ne írj, helyette fuss maratont.
A szex tényleg nem vicc. A szex két ember közötti intim, örömszerzést cékzó testi kapcsolat, amit mind a ketten akarnak. Kezdd el magad kondicionálni a gondolatra, hogy a dugás nem alapvető férfijog. Amíg ezt nem érted, addig maradjon a markod, vagy fizess be egy pohár vízre olyan nőknél, akik számára a szex munka. Tegyél rendet a fejedben, hidd el, kevésbé leszel frusztrált.

inebhedj - szerintem 2015.01.04. 13:32:11

@bela:

Nem tudom, lehet, hogy kéne, én úgy tudom, hogy egy Fideszes képviselő volt érintett a vakkomondor ügyben, tehát akkor mégiscsak egy baloldali párt baloldali képviselőjéről van szó.

Mi volt a konkrét hazugság és minek kéne utána néznem?

Ja, a másik felvetésedet se vágom a jobboldaliság és a nők alacsonyabb rendűségének kapcsolatáról...

Sadist 2015.01.04. 16:04:39

@maxwall a Putyin csicska birca: Elég nyilvánvaló. Nem vetted még észre, hogy ugyanazt csinálják, mint a komcsik?

ideglenes 2015.01.04. 19:38:04

Ostoba ribancok. Aki nem akar kefelni, az megerdemli, hogy eroszakkal megkurjak.

drhook 2015.01.04. 19:55:27

@ideglenes:
remélem nemsokára találkozol egy 140 kilós buzi kancigánnyal és elmeséled az élményeidet.

-JzK- 2015.01.04. 22:50:46

Sok férfi van elkeseredett helyzetben, és ezért közülük egyesek (nagyon kevesen!) olyan eszközökhöz nyúlnak, amihez nem kéne. Ez őket nem menti fel, de a helyzet talán elkerülhető lett volna, ha a társadalom máshogy állna bizonyos kérdésekhez. És itt abszolút nem arról van szó, hogy legalizálni kéne az erőszakot – teszem hozzá az idióták kedvéért. Inkább kevésbé kellene démonizálni a normális férfi szexualitást, és elfogadható kiutakat kínálni azoknak, akik arra “rászorulnak”.

Azt ugye tudjuk, hogy a nemi vágyat elsősorban a tesztoszteron “okozza”, a nőkben is. Csakhogy a férfiakban 10-30-szor annyi a tesztoszteron, mint a nőkben. Szerintem a csajok el sem tudják képzelni, mit jelenthet mondjuk 25-ször akkora libidóval élni, mint amivel élnek :D És persze lehet ezt úgy kezelni, hogy a nők a “normálisak” és a férfiak ahhoz képest “betegek”, épp csak nem túl konstruktív megoldás. Talán építhetnénk olyan társadalmat, ami tisztában van ezekkel a tényekkel és nem a pasikat akarja a biológiájuk miatt megalázni, hanem mondjuk néha törvényes és elfogadható keretek között engedi kicsit leemeleni a fedőt a kuktafazékról.

A női erőszak alapvetően rejtett, lelki, közvetett, ésatöbbi. A férfi erőszak ezzel szemben nyílt és egyenes. Az egyiket marhakönnyű törvényileg tiltani (és tiltva is van), míg a másikat még precízen definiálni is nehéz – de ettől függetlenül ugyanúgy létezik és ártalmas. Egy nő a szexmegvonással legalább ugyanannyira pokollá teheti egy férfi életét, mint a férfi azzal, ha maga alá gyűri a nőt – a különbség az, hogy az egyiknek van fizikai vetülete, a másiknak nincs. A feminizmusban a női típusú erőszak rendben van, csak a férfi típusú erőszak büntetnivaló. “Szegény nőnek el kell szenvednie a gonosz férfi erőszakos közeledését” – hangzik a kollektív feminista sirám, azt meg tőből leszarják, hogy szegény férfi abban a hiszemben vette feleségül a nőt, azért vállalt neki hűséget, sőt, a nő maga is aktívan azt állította, hogy a férfi szexuális igényei ki lesznek elégítve. Ehhez képest hónapokat meg féléveket tengődnek egyesek szex nélkül, ami nem csak biológiai értelemben kínzás, de az önértékelésüket és a lelkivilágukat is tönkreteheti. Dehát ez nem gond, mert ez nem a nőnek fáj, ugye? A törvény a nyílt erőszakot tiltja (amit femcsiék szerint tovább kellene szigorítani a végtelenségig), a burkolt erőszak meg hadd menjen továbbra is, hisz az a nők fő fegyvere a férfiak ellen, na nehogymár valaki korlátozni akarja…

Ha szóba kerül bármilyen különbség a nemek között, mindig csak azt vesszük figyelembe, ami a nőknek kedvez. Például szabad arról beszélni, hogy gyengébbek, ezért védelemre szorulnak; szabad arról beszélni, hogy érzékenyebbek, amikor menstruálnak, ezért olyankor óvatosan kell velük bánni; szabad arról beszélni, hogy szeszélyesek, ezért türelem kell hozzájuk. Ezek MIND-MIND hormonális dolgok, de ezeket valahogy gonoszság nem figyelembe venni, és mosolyogva illik beszélni róla, hogy milyen kedves, nahát, ettől igazi nő, ma is hisztizett egy sort, nem baj, én így szeretem. A társadalom megbélyegezne egy olyan embert, aki azt mondja, hogy “édes lányom, leszarom, hogy milyen hormonrendszered van, de viselkedj higgadtan és tárgyilagosan”, vagy hogy “nem érdekel, hogy gyengébb az izomzatod, hordd be ezeket a cementes zsákokat az udvarra fél négyig”. Embertelen, fúj, undorító. Hiszen nem tehet róla! Ő ilyen! Fogadd el, hogy ő nő, és szeresd ilyennek!

Ha viszont a férfi hivatkozik arra, hogy bocs, de én ilyen vagyok, az nemhogy szeretetet nem kap érte, de minimális megértést meg elfogadást SE. Nem, nem fér bele, hogy a férfi megnézi a többi nőt; nem, nem fér bele, hogy a férfi “csak úgy” dugni akar; nem, nem fér bele, hogy a férfi agresszív. LESZARJÁK, hogy tehetsz-e róla: ha figyelembe vennék, hogy más vagy biológiailag, az nem az ő érdekeiket szolgálná. Márpedig ritkán tesz egy nő olyasmit, ami nem az ő érdekeit szolgálja. (Itt most egy nemszerelmes / nemgyerekesanyuka nőről beszélünk) Az igazságosság náluk ebben merül ki: amíg róluk van szó, mindenki legyen igazságos, és amint bármi másról van szó, ott minden jó úgy, ahogy van. Ott az az igazságos, ha nem változtatunk, hiszen miért változtatnánk.

Összességében a mondanivaló az lenne, hogy végre “járjunk együtt a csapra” nyugodtan, játszmák és manipuláció, fölösleges törvényi korlátozások vagy kötelezettségek, és persze fenyegetés meg erőszak NÉLKÜL. Emberibb lenne a világ, ha elismernénk és elfogadnánk, hogy mindenkinek vannak emberi szükségletei, és nem akarnánk folyamatosan valamiféle hasznot szerezni mások szükségleteinek a manipulálásával. “Érdekes módon” a feminizmus jelentős része azzal foglalkozik (olyan témákban, mint a pornó, prostitúció, alkalmi szex, stb.), hogy a férfiak NE tudják kielégíteni ezeket a szükségleteiket, és/vagy hogy a nők kezében erős és szilárd monopólium legyen ezen szükségletek kontrollálására. Holott legtöbbször már így is a nők kezében van a monopólium, legföljebb nem abban a formában ahogy a feministák szeretnék.

odamondó 2015.01.06. 10:14:39

Bírom ahogy a blogoló saját magának ellentmond:

Szeretne inkább fiú lenni, de azt képtelen volt észrevenni az életében, hogy ezek a számára szerencsétlen kis senki fiúk állandóan szexuálisan frusztráltak. [amúgy mellesleg megjegyzem, hogy a szexuális frusztráltság nem vonz magával erőszakot automatikusan]

Ahogy az első kommentek közt már leírták a nagy igazságot, ha fiúvá alakultál volna most meg azért rinyálnál mert még mindig szűz vagy.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2015.01.06. 12:58:11

@dukeekud: Gratulálok hozzá. Shakespeare-t sem olvasod, ugye? Ott sem lehet kommentelni.

Arcade Macho 2015.01.06. 20:07:50

na tessek, ilyen blogokat lehet csak talalni amikor eppen a megyei matricarol lehetne kozbeszedet folytatni
ugy tunik a guccsi taskas csak beert a parlamentbe hogy ilyen remek tanacsokat tudott adni, mint ennek a blognak az inditasa

bela 2015.01.23. 19:27:51

Hát, -Jzk- barátom, neked költőnek kéne állod, legalábbis az ömlengő bullshited láttán. Az mondjuk nem tudom, hogy jön a topik témájához, ha neked az asszony otthon nem teszi szét a lábát (amit mondjuk valahol meg is értek a lelkivilágodat elnézve).

Szóval azt nem vágom a kommented után, hogy a posztoló (még) kamaszlány(ként) hogyan volt a gátja a férfiak természetes (itt: társadalmilag is normális) szexualitásának?

Elég visszás az, hogy a nőket ekézed, amiért szerinted ők el se tudják képzelni, hogy a férfiak (a sokkal nagyobb tesztoszteron szint miatt) mekkora szexuális vággyal rendelkeznek. Miközben a jelek szerint totál érzéketlen vagy arra, hogy egy kamaszlány miként éli meg az akarata ellenére történő szexuális közeledéseket.

Ha neked a pornó, prostitúció, alkalmi szex, a "csak úgy dugás" lefedik az igényeidet, azzal semmi baj. A jó hír az, hogy mindig fogsz találni erre szolgáltatókat: a net tele van pornóval, kurvák mindig lesznek az út szélén, mint ahogy könnyű vérű nők is. Az utóbbiakkal egy kissé gondban vagyok, mert egyáltalán nem biztos, hogy nekik te kelleni fogsz.

Akkor van gond, ha az a kényszerképzet ver tanyát a fejedben, hogy a veled szembejövő nőtől neked jár a szexuális igényeid kielégítése, hiszen/mert te férfi vagy (vagy legalábbis annak tartod magad).
süti beállítások módosítása